2009. november 21., szombat

Gond

Igen, gondban vagyok:( Nem is tudom illik-e ilyesmiről beszélni, mert másoknál nem olvastam még ilyet. Elkezdtem készíteni egy ajándékot valakinek, akiről sokáig nem tudtam ki is lesz. Aztán, mikor kiderült láttam, hogy ez egyáltalán nem illik hozzá:( Tudom, én voltam a hibás, de annyira biztos voltam az ötletemben. Most itt állok egy félig kész kis csodával(nekem az, mert nem sűrűn csináltam még ilyet, konkrétan 1x) és kezdhetem újra. A valódi gond, hogy mit csináljak ezzel?Annyira haragszom magamra, legszívesebben eltenném egy doboz aljára, hogy ne is lássam! Másnak nem adhatok olyat, amit nem neki szántam eredetileg, mert az rendben van, hogy ő úgysem tudná, de elég, ha én tudom. Szóval... jól nézek ki mi? :(

5 megjegyzés:

Napocska írta...

Szia

Ismeretlenül csodálom munkáidat, évek óta lapul egy dobozkában egy hajócska és fonal és jó pár oldal leírás, hogy megtanuljam ezt a technikát.
Hozzád szoktam járni nézelődni, hogy milyen szépeket tudsz készíteni. Remélem egyszer lesz bátorságom nekem is kipróbálnom és megtanulni ezt a technikát.

Az elkezdett munkádat fejezd be és blog ajándékként sorsold ki. Biztos örülni fog neki az akihez kerül.

Minden jót kívánok neked

Frivolina írta...

Köszönöm:) hogy ez nekem nem jutott eszembe! Sokkal jobban érzem magam. Nagyon hálás vagyok ezért:)

Ida13 írta...

Én is ezt akartam javasolni. PIF-re, blog-ünnepre nagyon alaklmas. Akkor úgyis olyanok fognak jelentkezni, akik nagyra értékelik munkáid.

Zsófi írta...

Szerintem, másnak is el lehet készíteni...

Nekem pár éve volt kiszabva egy anyag, de elmulasztottam azt a pillanatot, mikor aktuális lett volna egy olyan ajándék, így elraktam a fiókomba. Most ismét van egy olyan pillanat, amikor valakinek ilyen anyagból, de kis változtatással ajándék lehet belőle. És lesz is, már majdnem kész...

Az ÉLET már csak ilyen...

Frivolina írta...

kösziköszi, hogy nem maradtam egyedül a gondommal:) Igazatok van! Talán még karácsonyig találok gazdát neki, lehet, hogy itt a blogon. Majd megálmodom:)

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blogtalálkozó

Témába vág:)

Régebbi érdekességek.

Blogtali2011