2010. április 12., hétfő

Blogbarátoknak

Sziasztok Mindenki! Tudnotok kell ezeket a dolgokat, ezért most leírom. Mostanában sok rossz dolog ért, főleg a munkahelyemen, művészi libidóm a 0 körül vegetál. Mindannyiótokat olvasom, bár ritkán kommentelek. Gyönyörű dolgok készülnek nálatok és, mint egy kis vámpír szálldosok egyik blogról a másikra, hogy feltöltődjem kicsit.
Nem szoktam panaszkodni, most sem fogok és tudom, többünknek is vannak hasonló problémái, vagy, ha nem nekünk, akkor a párunknak, vagy más családtagnak. Hétvégén itthon volt a középső kistestvérem és órák hosszat nyomtuk a bajainkat, a végére már elég rendesen megkönnyebbültünk. Komolyan, jobb volt, mint egy terapeuta, persze közrejátszik egy kis bor is, amit ő hozott pusztán terápiás céllal:)
Csak szeretnék elnézést kérni, ha ritkán jelentkezem. Ma sikerült kirimánkodnom 1 nap szabit és megpróbálom a hónapok óta zilált gondolataimat rendezni. Muszály, mert úgy érzem hasztalanul telik el felettem az idő:(

6 megjegyzés:

Kriszta írta...

Szorítok, hogy minden rendbe jöjjön :)

Cheeks írta...

Remélem, hamarosan jobban érzed majd magad, bár ez az esős idő nem segít most ebben :(
Hívj át még 1-2 jóbarátot, mindenki hoz egy kis borocskát, beszélgettek, iszogattok és sokkal jobb lesz minden :)
Személy szerint én ilyenkor tudok a legjobban takarítani és rendszerezni.... Addig magamból is kiatkarítom a sok negatívumot, mire rend és tisztaság lesz a házban, a lelkem is ragyog :)

Edina írta...

Sajnos nálunk is hasonló a helyzet, ilyenkor szoktam a család segítségét kérni, egy-egy szabad óra reményében, hozzáteszem kevés sikerrel:( Na, de fel a fejjel, kívánom, hogy alakuljanak jól a dolgaid!

Frivolina írta...

Köszönöm a bíztatást és hasonló jókat kívánok az ilyen helyzetben élőknek:) Mivel már eléggé elhúzódik nálam a dolog, sokmindennel próbáltam kizökkenteni magam. Teljesen csak egy új munkahellyel fog megoldódni a probléma. Az meg nincs.

Cila Zzy írta...

Szia!
Én nagyon szeretem nézegetni a munkáidat! Éppen ezért április 12-én megajándékoztalak valamivel, remélem, hogy okozok vele egy kis örömöt!
Legyen szép napod!

Frivolina írta...

Köszi szépen a meglepetést és, hogy rám gondoltál:) Ígérem teljesíteni fogom a díjhoz járó sokmindent:)

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blogtalálkozó

Témába vág:)

Régebbi érdekességek.

Blogtali2011