2010. augusztus 29., vasárnap

Kis beszámoló

Tegnap rengeteg élményben volt részem a blogtalálkozón. Senkit sem ismertem személyesen, így először azokat a bloggereket próbáltam beazonosítani akiknek a képe kinn van a profiljukban, illetve akiknek a neve ismerős volt a blogvilágból. Nézelődtem és lassan elkezdtünk beszélgetni is. Sok szépséget hoztak magukkal a többiek és egyik ámulatból a másikba estem. Főleg a keresztszemesek és Mici manói bűvöltek el. Közel hozzám tette ki Borsheka az aranyos figuráit és szépen bekötött könyveit. Ismeretlenül elegyedtem szóba Fancsilával és Álomjáró Bozsomatival. Hihetetlen volt, hogy Ejkukk a karácsonyi húzogatós után, most is engem emelt ki a kalapból:) Örültem a személyes találkozónak. Sokmindenkit nem ismertem, másokat pedig csak láttam, de nem beszéltem velük. Ott volt Rita, akitől gyönyörű szatyrot nyertem az egyik játékában, Bodzsár Nóritól szuper fülbevalót vettem. Eddig nem ismertem Makay Anikót és éreztem, hogy sokat tud az emberekről az emberi kapcsolatokról, viszont első találkozás alkalmával nincs még olyan bizalom, hogy a felszínes érdeklődésnél többet tudjak meg róla és a munkájáról. Mostantól viszont olvasom a blogját és szeretnék tanulni belőle. Aztán ott voltak a nagyok, akikre felnézek és tisztelem bennük az üzletasszonyt és mindent amit elért a művészete területén. Köszönet Ginának és Hokatának a szervezésért a sok ötletért. Az áruházak szép választékkal érkeztek és ott világosodtam meg, hogy a Varróvilágnak Szolnokon is van üzlete. Ez nekem tök ciki volt, viszont bevásároltam tőlük egy csomó mindent:) Nem tudok mindenkit felsorolni, de remélem találkozunk még máskor is és mindenkivel lesz alkalmam szót váltani.
Itthon fotóztam a szerzeményeket és az ajándékokat. Még a névtábláról is készült kép, bár mikor megkérdezték mit varrok, el kellet mondanom, hogy a blogom a csipkéről szól és tudok varrni, de csak aládolgozom a csipkének, nem az a fő profil.
Élményekkel és feltöltődve jöttem haza és egész úton meséltem róla a férjemnek:)







5 megjegyzés:

Cheeks írta...

Biztos nagyon jó volt :)
Ha nem a legkisebb lányom 3. szülinapjára esett volna......... Így várnom kell a következő alkalomra :)

F.Gina írta...

Nagyon örülök, hogy jól érezted magad, és még egyszer köszönöm a szépséges ajándékot !

csipkelelkű írta...

Nekem is más elfoglaltságom volt, de nagyon szerettem volna elmenni. Majd legközelebb.

Frivolina írta...

Minden nagyon jó volt. Utólag, ha tudtam volna, hogy olyanok is izgultak a találkozó miatt, akik fantasztikus dolgokat csinálnak, akik munkáját tisztelem és régóta olvasom a blogjaikat, lehet el sem mertem volna menni:)
De mindenki kedves volt és közvetlen, így legközelebb sem hagyom ki:)

Álomjáró-Bozsomati írta...

Pont ezen gondolkodtam én is :-))) Ha tudom, hogy ennyire izgulnak mások is, akkor lehet jobban inamba száll a bátorságom :-)) Így már legközelebb legalább nem kell izgulni!

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blogtalálkozó

Témába vág:)

Régebbi érdekességek.

Blogtali2011