2011. november 8., kedd

Kezembe akadt

Talán idén kellene belőle valamit csinálni.





7 megjegyzés:

Ányi írta...

Én azt hiszem, a varrásban-hamzésben elég türelmes vagyok, de ez már az én képességeimet is meghaladja. Csodálatos munka!!!

Frivolina írta...

addig kellett nagyon türelmesnek lennem, míg megtanultam. de bármely technikával így van, gondolom:)

Vera írta...

Hu ..........micsoda szépségekkkkk..Tudod már mire haszálod fel...?????
Mindig akarom kérdezni, csak elfelejtettem... ha anyagra dolgozod fel, hogy varrod rá, hisz a cérnát is megérem eldugni nem hogy mindent rávarrjak...az anyagra... Persze ez a veszély még nem fenyeget...de jó tudni előre.. bocs kicsit hosszú lett és köszönöm....

Frivolina írta...

érdekes, mert nekem felvarrni anyagra egyszerűbb, mint mondjuk ékszert készíteni. valahogy jobban a kezemre esik. eleve, ha végeztem, az összes lelógó fonalvéget áthúzom az anyag fonákjára és ott csomózom el, ez már rögzíti is kicsit a mintát. vékony, a csipkével azonos cérnával varrok. ha gyöngyözök, az még könnyít rajta, mert minden gyöngy egy rögzítési pont lesz. nem nehéz "láthatatlanul" dolgozni rajta, csak egy kis gyakorlás:)

Vera írta...

Érdekes... nekem a fonal vég eltüntetése világvég... valamit nagyon rosszul csinálok... nem tudom ezt még olvasod -e még...köszönöm...

Frivolina írta...

persze, hogy olvasom. ha el akarom tüntetni a végét, nekem a visszavarrás vált be. hosszú véget hagyok, amit tűbe tudok fűzni és a fonák oldalon beleöltögetve a hurkokba, átvezetem a szálat jó sűrűn, úgy egy centi hosszan és elvágom.

Vera írta...

köszönöm...

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blogtalálkozó

Témába vág:)

Régebbi érdekességek.

Blogtali2011