2011. február 28., hétfő

Második

Lila:)


2011. február 27., vasárnap

Kitaláltam

Nem kell nagy dologra gondolni. A múlt héten beteg voltam és szó szerint nem csináltam SEMMIT. Viszont gondolkodtam:) Kitaláltam, mivel úgyis szülinapom van és ráadásul lassan meg is gyógyulok, játszunk. Egyenlőre nincs semmi teendő, csak a jövő héten nézzétek meg a képeket, amiket felteszek ide.

Ez az első:


2011. február 17., csütörtök

Zsenge

Azt hiszem zsengének hívják a költőknél a kezdő próbálkozásokat. Most én is ilyesmire vetemedtem:) Karácsonyra több könyvet is kértem, kaptam, ez az egyik. Mindenképpen szerettem volna kipróbálni az azsúrozást és tudom, a neten sokminden megtalálható, de nekem nem pótol egy szép könyvet, amit akár lefekvés előtt, akár utazás alatt olvasgatni tudok. Erre pedig régóta fájt a fogam és most megpróbáltam hímezni belőle egy alap motívumot. Rájöttem, hogy ezek a vásznak amikkel mostanában dolgoztam, nem igazán alkalmasak erre, de azért próbának jó volt:)


2011. február 13., vasárnap

Játék

Kipróbálom a szerencsémet Tyra-nál. Mikor megláttam ezt a könyvet azonnal elcsábultam:) Gondolom ti sem lesztek vele másképp...


2011. február 11., péntek

Emlékül

Két hete elvesztettük az egyik legtiszteltebb, legszeretettebb embert a családunkban, apósomat. Már terveztem, hogy ebből a készletből fogunk inni a szülinapomon, és a névnapjára is kinéztem az ajándékot. Sajnos a közös pálinkázásról és sok minden másról is le kell mondanunk, mert ő már nem lehet velünk. Ez a beteg szív, eddig bírta. Nagyon hiányzik és soha el nem múló szeretettel emlegetjük a nevét. Az ő tiszteletére iszunk ezentúl ezekből a gyönyörű poharakból, amiket ő már nem láthat.
Ma kaptam meg postán ezt a különleges készletet, amit egyéni kéréseim alapján Borbás Irma készített. Érdemes volt várni ezekre a szépségekre, mert ebben a szomorú időszakban képes volt felvidítani, bár most még minden mosolyunk könnyes és az öröm is árnyékos, de mégis hálás szívvel köszönöm Irmának a munkáját és azt, hogy minden alkalommal ha használjuk ezeket a poharakat, tatira emlékezhetünk vele.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blogtalálkozó

Témába vág:)

Régebbi érdekességek.

Blogtali2011