2012. július 30., hétfő

Ábránd

Nagyon szeretem olvasni Kathy bejegyzéseit, amik a Where I Sew - téma köré íródnak. A mai bejegyzés is egy nagyon tehetséges alkotóhoz visz el, szeretem a színeit, a játékosságot a munkáiban. Mégis az egyik fotója váltotta ki belőlem azt az elképesztő gondolatot, mi volna ha a magyar kézművesek megtöltenék munkáikkal a Hungexpo-n az "A" pavilont? Elképesztő volt a gondolat még saját magam előtt is, de nem bírtam megállni, hogy nektek le ne írjam :) Tényleg, milyen lenne?...



4 megjegyzés:

Orsi írta...

Megértem a lelkesedésedet, de én már voltam két kiállításon:(
Drága és alkotóknak semmi értelme.
Talán egy múzeumban, vagy bemutatóteremben, egy téma köré szervezve....azt viszont a művész végzettségűek uralják. Mégsem tartom kizártnak.

Viszont csak akkor éri meg belevágni, ha a résztvevők tisztában vannak vele, hogy ez nem üzlet, hanem kizárólag alkotás, sok pénzt kell beleölni, hogy létrejöjjön, és nem térül meg.

És reklámozni kell, ahol csak lehet, hogy legalább látogatottsága legyen.

Amúgy lennének ötleteim...vagyis vannak:)))

Frivolina írta...

Igazad van, ismerem a témát én is. Minden évben részt veszünk a Fe-Ho-Vá-n. Horror árak, rossz körülmények. Nem is a bevételen van a hangsúly - ha összejön a helypénz már madarat fogunk - inkább találkozásokról, jó beszélgetésekről, ismerkedésről.

Olyan, mintha külföldön más szinten kezelnék a kézművesek, alkotók kezdeményezéseit és néha irígykedek kicsit. Olyan jó lehet együtt látni azt a sok szépséget, még akkor is, ha nem csak élményekről, hanem kemény üzletről(is) szó van:)

És azt hiszem a pénzen kívül az összefogás is hiányzik :(

Orsi írta...

Igen, igazad van, pont ezért nem szabad vásár területen gondolkodni.
Da vannak más lehetőségek is ám:))))

Frivolina írta...

ez olyan biztatóan hangzik :)

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blogtalálkozó

Témába vág:)

Régebbi érdekességek.

Blogtali2011