2012. október 2., kedd

Fotózással elmaradva

Egyrész jól sikerült a blogtalálkozó, másrészt csalódás volt, főleg, a végső megállapítás miatt. Nagyon vártam és készültem, függetlenül az időhiánytól, hogy legyen húzogatós ajándék és még, ha boltban vettem is a sütit, de tudjak mit tenni a büfé asztalra. Kedves, régi ismerősökkel találkoztam, szép és hasznos dolgokat vettem és csoda kis dolgot kaptam a játékban.
Viszont a csekély érdeklődés meglepett és azt hiszem nem csak engem. Nem is az, hogy kevesen jöttek el, hanem, hogy mennyien ígérték előre. Megértem kedves főszervezőnk szomorúságát és a döntést: jövőre nem rendezzük meg a blogtalálkozót - nekem már csak ez a név marad. Mindháromszor voltam és amennyire reszkettem az első előtt, annyira élveztem évről évre a következőket. Azért remélem lesz módunk találkozni más alkalomból, mert a személyes kapcsolatot nem pótolja semmi.
Az úton tudtam csipkézni egy kicsit és vasárnap is jól haladtam. Hirtelen sok minta jelent meg lelki szemeim előtt, tehát van mit megvalósítani. Sajnos a fotózással vagyok elmaradva. Az ajándékom, a csipkék és a SilkyWay-nél festett mandalám is megörökítésre várnak.

Tehát mutatok abból, ami van: méééég szatyrokat :D





0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blogtalálkozó

Témába vág:)

Régebbi érdekességek.

Blogtali2011