2013. június 27., csütörtök

Nem kevés izgalommal

Izgultam a csomagért, de nagyon gyorsan ideért és ezek a fiús gyönyörűségek lapultak benne. Bár lenne pénzem mindig újabbakat beszerezni, de ezek most egy különleges emberkének jöttek, akinek az előkék is készültek:) Nem nehéz kitalálni mi lesz ebből.



2013. június 20., csütörtök

Lavender

A levenduláim szépen kinyíltak, én meg szépen leszüreteltem ma délután. Összesen öt bokrom van, kettő régebbi, három tavaly ültetett és idén vettem hatot, amiből csak négy fogta meg sajnos, és azok még nagyon picikék. Ez még mindig csak annyi mennyiség, ami családon belül marad. Jól mutat a régi szakajtóban:)




Füli ahol tud segít és persze kutya meleg van:)




2013. június 17., hétfő

Babás poszt


A húgom kisfia két hónapos. Hamarosan szüksége lesz ilyesmikre:










6 db készült és olyan jó volt csinálni!!:)


2013. június 12., szerda

Mióta is?

Talán 5-6 éve van nálam ez a neszeszer. Kicsit kopottas, kicsit viseltes, de nagyon hasznos. Annyira megszoktam, hogy állandóan a táskámban van, hogy szinte sosem pakolom ki. Mindig mindent csak bele teszek, rendet pedig sosem. Most viszont úgy alakult, hogy átpakoltam egyik táskából a másikba és ha már a kezembe került átnéztem a tartalmát. Megdöbbentő volt, hogy ebben a kicsi neszibe sikerült bezsúfolnom ennyi minden vackot apróságot. Meg is mutatom. És mindezt egy 10x10x16 centis neszeszerbe. Ki is selejteztem belőlük egy párat. Szeretem a méretét és a formáját és ez a mágneses záródása szöget ütött a fejemben. Márpedig, ha nálam ez történik, akkor annak következményei vannak.)






2013. június 8., szombat

Ők is családtagok

Főleg Fülöp, aki most "nyári ruhát" kapott a kozmetikustól. Hihetetlen mennyiségű szőr jött le róla.


kukuccs:)


Lehet, párna nélkül nem olyan kényelmes, de azért jót aludtak.


Pihenő Gombi cica.



2013. június 7., péntek

Rossz idő ide, rossz idő oda...

Nekem a nyáron jár az eszem és ehhez kellenek a színek. Úgy látszik az idén sem lesz az embereknek és az országnak megnyugvása. Most itt van ez a rémes árvíz, sok ember kezdheti újra felépíteni a házát és az életét.
Azt hiszem annyi minden történt velem is az idén, hogy tőlem nyugodtan lehetne akár szilveszter is. De én mégis narancssárgát vettem elő varrni, mert melegségével és a vászon minden jó tulajdonságával örvendeztetett meg. Örülök, hogy van mihez nyúlnom, ha lehangolt vagyok:)


A képek csalósak, mert pirosasnak látszik az anyag, de nem az, igazi narancs színű:)








2013. június 3., hétfő

Nem leszek

Sosem leszek gasztroblogger, de van mikor olyasmit alkot az ember lánya, amit muszáj megmutatni. Sajnos kóstolót nem adhatok:)



És egy "műhelyfotó" :)




2013. június 2., vasárnap

Blogdíj

Köszönöm Csipkehercegnek, hogy gondolt rám és megajándékozott ezzel a kedves kis díjjal. Még csak most kezdtem nézegetni kinek adhatnám tovább, de sokuknál már láttam kitéve, tehát megelőztek - ami mostanában nem csoda. Nézelődök tovább, illetve, ha valaki szeretné, szóljon és szívesen adom tovább neki:)



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blogtalálkozó

Témába vág:)

Régebbi érdekességek.

Blogtali2011