2010. augusztus 31., kedd

Készült

Mi lett a lentebb látható anyagkupacból? Még több zsepitartó! Ebből kettő már saját tulajdonosát boldogítja:)







2010. augusztus 30., hétfő

Játék

Nagyon klassz nyerési lehetőség a Pixies and Bears-nél. Hatalmas csomag kreatív cucc. Bár elég sok a jelentkező egy kommentet érdemes volt hagyni nála:)


2010. augusztus 29., vasárnap

Tatted bookmarks

Itt még együtt, szombaton reggel:)

Kis beszámoló

Tegnap rengeteg élményben volt részem a blogtalálkozón. Senkit sem ismertem személyesen, így először azokat a bloggereket próbáltam beazonosítani akiknek a képe kinn van a profiljukban, illetve akiknek a neve ismerős volt a blogvilágból. Nézelődtem és lassan elkezdtünk beszélgetni is. Sok szépséget hoztak magukkal a többiek és egyik ámulatból a másikba estem. Főleg a keresztszemesek és Mici manói bűvöltek el. Közel hozzám tette ki Borsheka az aranyos figuráit és szépen bekötött könyveit. Ismeretlenül elegyedtem szóba Fancsilával és Álomjáró Bozsomatival. Hihetetlen volt, hogy Ejkukk a karácsonyi húzogatós után, most is engem emelt ki a kalapból:) Örültem a személyes találkozónak. Sokmindenkit nem ismertem, másokat pedig csak láttam, de nem beszéltem velük. Ott volt Rita, akitől gyönyörű szatyrot nyertem az egyik játékában, Bodzsár Nóritól szuper fülbevalót vettem. Eddig nem ismertem Makay Anikót és éreztem, hogy sokat tud az emberekről az emberi kapcsolatokról, viszont első találkozás alkalmával nincs még olyan bizalom, hogy a felszínes érdeklődésnél többet tudjak meg róla és a munkájáról. Mostantól viszont olvasom a blogját és szeretnék tanulni belőle. Aztán ott voltak a nagyok, akikre felnézek és tisztelem bennük az üzletasszonyt és mindent amit elért a művészete területén. Köszönet Ginának és Hokatának a szervezésért a sok ötletért. Az áruházak szép választékkal érkeztek és ott világosodtam meg, hogy a Varróvilágnak Szolnokon is van üzlete. Ez nekem tök ciki volt, viszont bevásároltam tőlük egy csomó mindent:) Nem tudok mindenkit felsorolni, de remélem találkozunk még máskor is és mindenkivel lesz alkalmam szót váltani.
Itthon fotóztam a szerzeményeket és az ajándékokat. Még a névtábláról is készült kép, bár mikor megkérdezték mit varrok, el kellet mondanom, hogy a blogom a csipkéről szól és tudok varrni, de csak aládolgozom a csipkének, nem az a fő profil.
Élményekkel és feltöltődve jöttem haza és egész úton meséltem róla a férjemnek:)







2010. augusztus 26., csütörtök

Készülődés




2010. augusztus 23., hétfő

Tatted bracelet


Ritkán készítek ékszert és ez meg is látszik. Ezt a karkötőt magamnak csináltam. Van benne néhány közepes súlyú hiba, de mivel az enyém elnézem ezt neki:)




2010. augusztus 20., péntek

Kész

Az igazat megvallva nem erre számítottam. Csak az aljára szerettem volna csipkét, mert a gyöngyözéssel együtt pont elég lett volna. Viszont olyan szorosan kellett kifeszíteni a vásznat, hogy jól álljon, hogy a felső varrásnál az anyag eléggé meghúzódott és egyenetlen lett. Mindenképpen el kellett takarnom valamivel. Ezért készítenem kellett rá még egy sor csipkét. Olyan széleset nem bírt el, mint az alja, tehát valami ahhoz illőt kellett kitalálni. Ilyen lett:




2010. augusztus 19., csütörtök

Táskajavító project 2.

Visszakerült hozzám a nagyobbik kistestvérem tatyója is. Jelentem, a javítás elkészült. Új fülekre nem futotta, de új hátborítást és bélést kapott. 
Ezek ellenére úgy gondolom - figyelembe véve a mindennapos használatot - karácsonyig ki kell gondolnom számukra újabb kedvenceket:)


2010. augusztus 18., szerda

PIF

Ha Bea nem figyelmeztet elfelejtem. Ezúton is köszönöm neki:) Szóval, hirdettem én egy PIF játékot még januárban. Réka jelentkezett egyedül, akinek készítettem is ajándékot. Utána a felhívás sokáig itt volt a blog bal oldalán. És most a blogtali miatt levettem. Viszont a játék kötelez, ezért vissza is teszem és várok még két jelentkezőt, aki szeretne tőlem meglepit:)

2010. augusztus 16., hétfő

Tatting

Bizonyíték arra, meilyen apró is ez a dísz. Elfér egy zsepitartón:) Feltettem az eredeti képet is. Régebben készült ez a pici 4x4-es darab és valami különlegesre szántam. Hát ez lett belőle.



2010. augusztus 15., vasárnap

Apró időtöltés

Az aprót idézőjelbe kellett volna tennem:) Elvoltam vele egész délután.


2010. augusztus 14., szombat

Csendélet

és bizonyíték, hogy nyaralás alatt is tevékeny voltam. Jó érzés volt nyugodt körülmények között dolgozgatni, mikor az ember nem siet sehová és nem nyomasztja ezernyi más tennivaló.



2010. augusztus 7., szombat

Az utolsó előzetes

Haladgatok:), de még nincs kész és további türelem kell, míg meg tudom mutatni az eredményt, mert a nagy nehézségek árán kiharcolt 5, azaz öt nap szabadságomat a jövő héten töltöm, szeretett Balatonunk partján. Szándékomban áll csipkézni ott is, de még szeretnék sokat úszni, napozni, sétálni, enni, satöbbi, stb, stb:) Üdv nektek!




2010. augusztus 2., hétfő

Piszkozat




Félig kész. Vastagabb vászon mellett döntöttem, mert a vázat szürkével festettük le, így egy vékonyabb anyagon nagyon átlátszott volna. Így valódi éjjeli lámpa fényt ad majd:)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blogtalálkozó

Témába vág:)

Régebbi érdekességek.

Blogtali2011