2010. december 31., péntek

Köszöntő



Egészségben, sikerekben, boldogságban gazdag új évet kívánok minden kedves barátomnak, az ismerőseimnek, a családomnak! Kívánok magunknak összetartást, szép munkákat, inspiráló ötleteket, megértést és megvalósuló álmokat! Teljen ez év utolsó napja mindenkinek úgy, ahogy szeretné, csendes merengéssel, harsány vigalommal, kiadós evéssel, vagy egy jó alvással:)

2010. december 28., kedd

A mi fánk

Szeretném bemutatni. Ő a mi fánk és remélem a következő 10 évben ő is marad. A háttérben látható vasalódeszkát én kaptam, mivel képes vagyok 4 évente elnyűni egyet. De van itt búvárszemüveg, egy csomó könyv és DVD, és pulcsik meg dobozok és körömlakkok, ruhaneműk, édességek, pezsgő...


Nem mutattam

A Tiffany-Anditól kapott láncomat. Lilát kértem és lilát kaptam:) A leggyakrabban használt pulcsimon fotóztam.


2010. december 24., péntek

Üdvözlet

Tiszta szívből kívánok békés, boldog karácsonyt mindannyiótoknak! :)


2010. december 21., kedd

Meglepetés

Még javában dolgoztam, mikor itthonról felhívott a férjem, hogy csomag érkezett. Nem bírtam a kíváncsiságommal és megkértem bontsa ki és mondja el mit kaptam. Mikor hazaértem a saját szememmel is meggyőződtem a csomag szépséges tartalmáról. Kézzel készített képeslapok voltak benne, egy x-szemes dísz és egy üveg tálka, ha jól be tudtam azonosítani, akkor decoupage díszítéssel. Annyira nagy meglepetés volt, váratlan és örömteli, hogy azonnal fényképeztem, hogy dicsekedhessek vele. Köszönöm kedves Gabi! Minden nagyon szép, a kedvenc a hímzett karácsonyfás lett, nagyon különleges:)


2010. december 20., hétfő

Játék

Fancsilánál:)

2010. december 19., vasárnap

Folyt.köv.

Azért alkotok, csak nem csipkét. Itt még félig készen vannak azok a tálak, amiket Andi versenyén mutatott meg Ildikó nevű játékos. Már akkor eldöntöttem, idén mindenképpen elkészítek belőlük egy párat. Jövök majd kész fotókkal is:)




2010. december 16., csütörtök

Játék Eszternél

Szeretem amiket csinál és ahogyan csinálja:) Gyertek hozzá játszani!


2010. december 14., kedd

Edinának készült

Második PIF-esem ajándéka.









2010. december 9., csütörtök

Kötények

A titkos nyertesem Latinka volt, akinek az xszemeit szoktam csodálni, övé lett a fenyőfás kötény. A különdíjasom pedig Szegusz, akinek tündéri kislányai vannak és szépeket varr, neki küldtem a csészéset. És ilyenek voltak, indulás előtt:)




2010. december 7., kedd

Nórié

Nóri is megkapta az ajándékot, így mutathatom a szülinapi játék úgymond első díját, mert hogy őt húztam ki a képzeletbeli dobogó első fokára.






2010. december 6., hétfő

Maci pulcsi

A férjemnek készült és a Mikulás hozta. Volt ebben egy kis önzés is. Mikor megfogtam az anyagot az jutott eszembe: -milyen jó lesz hozzábújni:)


2010. december 5., vasárnap

Játék

Úgy látszik itt a kreatív blogvilágban kifogyhatatlanok vagyunk ötletekből és ajándékokból. Ari is játékot hirdetett, nézzetek be hozzá és "gombolkodjatok" :D


2010. december 4., szombat

Összehoztam őket:)




2010. december 3., péntek

Készülődés 4.

Nagyon régóta szerettem volna megcsinálni ezt a textiltálat. Most a játék utolsó fordulójára ezt készítettem. A mintát itt találtam. Köszönet a részletes leírásért. Nagyon mutatós és egyáltalán nem bonyolult:)



2010. december 2., csütörtök

Evelin ajándéka

Megkaptam az e-mail-jét. Ezúton is köszönöm a meleg szavakat. Érdekes amit Ari és ő is mondott, hogy ezek a kis csipkék karkötőnek is jók. Mondjuk én könyvjelzőnek szántam, de kis átalakítással valóban viselhető darabok lehetnek belőlük:)





2010. december 1., szerda

Karácsonyi készülődés 3.

Este már megkaptam, hogy ebből nem lehet enni... viszont hízni sem lehet tőle:)



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blogtalálkozó

Témába vág:)

Régebbi érdekességek.

Blogtali2011