2009. november 10., kedd

Rendcsinálás


Mint sokan mások, én is küzdök a mütyürkéimmel. Varrós dobozra mindig sajnáltam a pénzt, ráadásul fogalmam sem volt, mekkorára lenne szükségem. Aztán egyszer valahogy netes böngészés közben rátévedtem egy horgászbolt honlapjára. Akkor jött az Isteni szikra, hogy milyen klasszak ezek az apróságtartó dobozok, ahol a pasik a horgokat, villantókat és még a kitudjamiket tartják. Először úgy gondoltam rendelek valamelyik webshoptól, de egy OBI-s vásárláskor megoldódott a problémám. Nagyon jó áron vannak ezek a típusú dobozok. Többféle méretben lehet kapni és nem borulnak össze bennük az apróságok. Egyetlen gond, hogy vennem kell még, mert egy ilyen "gyüjtögetőnek", mint én vagyok nem elég három ilyen "kis" doboz:)

3 megjegyzés:

Monika írta...

3 kis doboz????Az tényleg nem elég.Nekem van kicsi,nagy ,ilyen olyna,így aztán keresgélek is....)de egy ilyen gyűjtögetőnek,mint én...:)

Ida13 írta...

Aztán, ha összeadod nem jön ki egy rendes varródoboz ára?
Én mostanában joghurtot veszek. 8-as kiszerelésben és kapok hozzájuk dobozt is. :):):)

Frivolina írta...

A három doboz összecsomagolva 900 Ft volt. Veszek még egy szettet és elleszek vele egy darabig. Illetve van itt nekem rendszeresítve 2 db cipősdoboz, mert a fonalaknak egy kicsivel nagyobb hely kell:) a másikban a szabásmintákat tartom. Egyenlőre ennyi a helyigényem.

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blogtalálkozó

Témába vág:)

Régebbi érdekességek.

Blogtali2011