2010. november 23., kedd

Segítségre lenne szükségem

Kaptam a nagyobbik kistestvéremtől egy fűzött bogyót. Nagyon szép, rózsaszínes barack színű. (Ez a kép rémes, de biztosan a szaténról verődik vissza ilyen pirosas árnyalat.) Karácsonykor a nyakamban szeretném viselni, viszont össze kellene raknom. Még sosem csináltam ilyet. Nem tudom mit kellene vennem hozzá pontosan. Valahol régebben láttam, hogy lehet készen kapni organzás, zsinóros láncot, hosszabbítóval és kapoccsal, de most nem találom. És valahogy függővé kellene változtatni a bogyót is, de semmi ötletem hozzá. Súgna nekem valaki hozzáértő? Előre is köszönöm:)

8 megjegyzés:

Monica írta...

Nekem vannak láncaim, milyen színt gondoltál hozzá?

Cheeks írta...

Szia!

Írj egy mailt és elárulom a megoldást :))))
Szívesen segítek :)
Réka

Álomjáró-Bozsomati írta...

nagyon szép!

Frivolina írta...

köszönöm lányok a gyorssegélyt. a gyöngyfűzés nekem ugyanolyan nagy rejtélynek tűnik, mint másnak a csipke:) Cheeks ajánlott egy komplex megoldást, ezúton is köszönöm. Kedves Monica! rendszeres olvasó lettem nálad is. nagyon szép dolgokat csinálsz és érdekesek, változatosak nálad a bejegyzések:)

Monica írta...

Köszönöm :)

Laucica írta...

Szerintem egy kézimunka- vagy gyöngyboltban szívesen adnak tanácsot, és segítenek. De nekem elsőre az jutott eszembe, miért ne csinálnál hozzá hajócsipkét?:) Nem tűnik olyan nagynak és nehéznek, hogy lehúzza a csipkét.

Frivolina írta...

Szolnokon nem olyan könnyű beszerezni ezeket a dolgokat. Ezért általában a netről szoktam rendelni, ha szükségem van valamire. Jól eltaláltad, tényleg nehéznek találom. Teklából és swarikból van, 2,5 cm átmérőjű. Az is közrejátszik, hogy nem vagyok biztos benne, lesz-e annyi időm, hogy még ezen is dolgozzak, annyi mindent bevállaltam. Azért kértem a segítséget is, mert biztosan találtam volna hozzá leírást is, csak nincs időm most utána nézni:)

Sziszka írta...

Élőben tényleg jobban néz ki :)))

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blogtalálkozó

Témába vág:)

Régebbi érdekességek.

Blogtali2011