2010. február 28., vasárnap

"Hope"


"Hope", azaz Remény. Ezt a nevet adta Sherry ennek a mintának. A blogvilágban mindenki LadyShuttleMaker-ként ismeri. Vadi új a leírás, de már jópáran megcsináltuk a csipkézők közül. Azt hiszem nagyon időszerű maga a lepke és amit jelent is.

2010. február 27., szombat

Idának


Játékra jelentkeztem és ezt sikerült varrni. Nem vagyok foltvarró, ezért ha valaki alaposan szemügyre veszi láthatja, a derékszögek nem elég "derekak". Azért remélem nem fog nagyon kilógni a sorból a munkám:) A nevem nem került rá, viszont csipke igen. Aki akar, erről rám ismerhet.

2010. február 22., hétfő

Szitakötők


Eddig kettő készült belőle. A tesóimhoz repültek:)

2010. február 21., vasárnap

Tojás




Nos, mi volt előbb? A nyúl, vagy a tojás? :)) Edina a kommentjében eltalálta min töröm a fejem, de nem egyszerű. A leírás alapján tojás. Nem kerek, nem ovális, alul széles, felfelé elkeskenyedik, de a látvány. Nem tudom. Talán mi akik nagy fantáziával vagyunk megáldva, meglátjuk benne A tojást. Picike lett ez is, mint a nyuszi.
Ez az igazi tojás!! Ilyet még nem csináltam, ezt ezen az oldalon találtam. Karácsonyfadíszeket és különféle függőket lehet ilyen módon díszíteni. Hungarocell formán érdemes lenne kipróbálni:)

2010. február 18., csütörtök

Nyuszi ül a ...


Na nem a fűben, csak az ebédlőasztalon, a maga tekintélyes, 3,5 cm-es teljes valójában:)

2010. február 17., szerda

Ajándék magamnak


Vagyis magunknak, mert tuti, hogy a családot sem tudom távoltartani ezektől a szépségektől ( és illatosságoktól, bár ilyen szó nincs is), azért is rendeltem többfélét. Régóta szerettem volna kipróbálni Eszter szappanjait és most végre rendeltem belőlük. Ma hozta el a lányom a postáról. Ezúton is nagyon köszönöm az élményt, mert valóban élmény volt kibontani és szaglászni. Talán ma este nem lesz a lányok között civódás, ki menjen először fürödni:) Alig várom, hogy kipróbálhassam!

2010. február 16., kedd

Húsvétra:)


2010. február 14., vasárnap

Várom már


Szeretnék végre egy kis tavaszt:)

Újra


Bocs, hogy újra felteszem, de nagyon nem voltam elégedett a képpel, amit csináltam. Azt, hittem a fehér háttér jó választás, de sem a szín, sem a csomók nem láthatók jól.

2010. február 13., szombat

Kenyér




Nálunk a legtöbbet fogyasztott élelmiszer a kenyér. Kb 4 éve sütök kenyeret több-kevesebb sikerrel. Azóta van kenyérsütőm, de az élesztőnél nehezebben beszerezhető alapanyagok sosem érdekeltek. Liszt, víz, kis cukor, élesztő, só, pluszként különböző lisztek és pelyhek variálása jöhet szóba. Mikor rátaláltam Limara blogjára, olyan tudást fedeztem fel, ami előtt le a kalappal. Tőle tudom az öregtészta receptjét és azóta csak így sütök kenyeret. Az eredménnyel még soha nem volt annyira elégedett a család, mint most. Gondoltam, megmutatom a tegnap este sütött kenyeret:) Köszönet érte Limarának.

2010. február 11., csütörtök

Tatted bookmark


Szívből...

2010. február 10., szerda

New heart:)


Újabb minta. Csak a második próbálkozás lett szalonképes:) Így járok, ha magam számolok le egy mintát. Először tuti elszámolom.

2010. február 9., kedd

Tatted heart / Szív


Gyönyörű meggypiros fonalat vettem, a fénykép nem is igazán adja vissza az árnyalatot, de engem teljesen elbűvölt. Természetes volt, hogy az első csipke ami ebből készül, egy szív:)

2010. február 7., vasárnap

Újabb díj:)


Köszönet érte Treborettának:)

Azt a 7 dolgot leírtam magamról és most nem igazán jut eszembe újabb hét. Szeretném továbbküldés helyett felajánlani ezt a díjat annak, aki nem kapott ilyet, mert a múltkor is küldtem annak is, aki már kapott. Tehát kérem jelentkezzen, aki szívesen megosztana magáról 7 dolgot velünk! Remélem ezzel nem szakítom meg a díj körbejárását és nem bántok meg senkit:)

2010. február 5., péntek

Ajándék



Megérkezett az ajándékom Ritától. Sokat utazott Németországtól idáig. Nagyon szép dolgokat kaptam és a kulcstartót azonnal használatba is vettem:) Ezúton köszönöm mégegyszer.

2010. február 3., szerda

Tesók



Itt vannak ezek a neszik, amelyhez az ötletet Ayumi adta. Kis pikk-pakk tárcákat készített, de nekem nem volt ilyen záram, viszont az ötlet, hogy úgymond hólos berakással készítsek neszit nagyon megtetszett így születtek ezek a "tesó bugyrok". Réka kapta a kéket:)

2010. február 2., kedd

PIF


Cheeks megkapta az ajándékomat. Ő volt az első PIF-esem és nem akartam megvárakoztatni. Az idei első kreatívságok közül gyorsan találtam olyat, amit jó szívvel küldtem el neki. Használd egészséggel! Ahogy elnéztem nála a képeket, sokkal jobban fényképez, mint én:)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blogtalálkozó

Témába vág:)

Régebbi érdekességek.

Blogtali2011