2011. szeptember 4., vasárnap

Blogtali

Blogtalálkozó újratöltve:)
Másodjára jöttünk így össze és nekem még jobb volt, mint tavaly. Nem volt az a drukk bennem, tudtam már kikkel fogok találkozni és nagyon vártam. Persze a bemutatkozós rész okozott egy kis izgalmat - nem nagyon megy ez nekem - de nagyon jól sikerült délelőttöt töltöttünk együtt, munkáról, gyerekekről, hobbiról és még sok minden másról beszélgetve.

Ajándékot vittem: (bocsánat az életlen képekért, de vacakolt a gépem)És kaptam Borsheka-tól, ezt a csodaszép anyagba kötött, kicsike noteszt. Köszönöm:)
A taliról fotókat töltött fel Melinda (MrsSame) és Dia(diusbd). Köszönet érte, a szervezésért pedig Ginának:)


4 megjegyzés:

szaberka65 írta...

Jé, csak nem egy szatyor??? Annyira szeretem!

F.Gina írta...

Örülök, hogy jól érezted magad, jövőre megint találkozunk !

diusbd írta...

Mi meg nem is beszéltünk! :) Nekem is jobb volt mint a tavalyi, mert már nem ismeretlenek közé mentem! :) Jövőre beszéljünk!!! :D

Frivolina írta...

szaberka: de bizony az:) remélem Judit is szeretni fogja, később odajött, megköszönte és azt mondta, neki a gyöngyök miatt nagyon bejön.

Gina: még jó!

diusbd: pedig élőben szerettem volna gratulálni az esküvőtökhöz és elmondani, milyen gyönyörűnek találtam a ruhádat és mindent. de mikor láttalak, mindig beszélgettél, vagy fotóztál, nem akartalak zavarni, később pedig már nem voltál sehol... de nem baj! remélem lesz alkalom a találkozásra:)

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blogtalálkozó

Témába vág:)

Régebbi érdekességek.

Blogtali2011