2011. április 29., péntek

Magamnak


Annyira megtetszett ez a kis minta, hogy meg is varrtam magamnak egy szatyrot, csak úgy. Igazi nyári érzésem van tőle:)






2011. április 28., csütörtök

Szívem

Itt még volt ebből a színből.


2011. április 27., szerda

:)

Ez volt az a pillanat, mikor nem győztem cérnával:) Egyszerűen elfogyott. Három szállal hímeztem és elég jól haladtam, mikor azon kaptam magam, nincs több fonal. Remélem tudok ugyanilyen színűt venni, mert már nincs meg a kódja és igencsak bánkódnék, ha félbe kellene hagynom.


2011. április 26., kedd

Fáradtság

Az én nyulaim eldobták magukat a nagy húsvéti hajtás után:)


2011. április 24., vasárnap

Húsvét

Most nem készítettem ilyeneket, de kiteszem a tavalyit. Még most is jól mutatnak:)






Jó pihenést nektek!:)

2011. április 21., csütörtök

Meglepi

Nagy meglepetésben volt ma részem. Csomagot kaptam Erikától. Csak úgy! Igaz, megkérdezte tőlem, hogy milyen színeket szeretek, de nem gondoltam, ilyen nagy ajándékra. Ezt a szépséget kaptam tőle, amit a blogján már előtte megcsodáltam. Régen kaptam már ilyen jól eltalált meglepit, ami színben is közel áll hozzám és ennyire hasznos is. Nagyon köszönöm!:)


2011. április 20., szerda

Ujjgyakorlat





Míg hímeztem eszembe jutott egy régi sztori. 8-9 éves lehettem és kitaláltam - mivel a családban többen kézimunkáztak -, hogy én is hímezni szeretnék. Anyukám és a nagynéném nagy buzgalommal láttak neki a tanításomnak, örültek az érdeklődésnek. Nagyobb X-eket rajzoltak egy darab fehér vászonra, hogy azon gyakoroljak. Annyira szerettem volna szépen csinálni, pontosan öltögetni. Szorítottam a tűt a nagy koncentrációban, izzadt a kezem rendesen. Lassan haladtam, sokat bontottam. Másnap a néném elképedve mondta anyának: - Te még ilyet nem láttam, berozsdásodott a tű a gyerek kezében!

2011. április 18., hétfő

Párban

Az első páros. A lányaim szerint elég nyúlánkak lettek és egyáltalán nem nagyképűek, mivel az arcuk tényleg csak jelzés értékűre van hímezve.



És az intimszféra:)


2011. április 16., szombat

Megérkezett

Megérkezett Erikához az ajándékom:) 




2011. április 15., péntek

My tatting



2011. április 14., csütörtök

Lesznek

Nyuszik is kellenek:)


2011. április 12., kedd

Csibecsapat

Mióta kimaradt egy darab textilbőr az ebédlőszékek áthúzása után, azóta foglalkoztat a gondolat mit lehetne csinálni belőle. A sárga szín most valahogy adta magát, mert olyan tavaszos meg csirkés... Persze jó lett volna, ha fel tudom akasztani az elkészült díszeket valamire, de a barka is és az aranyeső is elvirágoztak, úgyhogy egyenlőre csak így vízszintesen készült kép róluk. Talán majd hozok be cseresznyeágat és azt díszítem fel:)



2011. április 11., hétfő

xszem

Régóta szerettem volna kipróbálni:)


2011. április 9., szombat

Csendélet

Csendes pipik:)


2011. április 8., péntek

Színek

Tavasz van teljes gőzzel, bolondos április. A napsütés ellenére hideg van. Valahogy mégis vidám az ember. Lekapcsoltuk a parapeteket, kitakarítottuk a kályhát és reméljük ezzel elűzzük a hideget végleg. Tavaszköszöntő, húsvétváró díszecskéket készítek:)



2011. április 3., vasárnap

Lassan

Ha lassan is, de a csipke már elkészült.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blogtalálkozó

Témába vág:)

Régebbi érdekességek.

Blogtali2011