2013. február 17., vasárnap

Díj

Régebben volt egy díjosztási hullám a mi köreinkben is. Az ismert bloggerek hamar belefáradtak a megosztásokba, a kicsiknek pedig nagy álma volt, hogy egyszer ők is kapnak egyet. Nos, aki ismer tudja, hogy ennek kezelésére nálam is megvannak a szabályok. A díjat elfogadom és megköszönöm, viszont rögtön megszegem az egyik szabályt. Sosem adom tovább. Felajánlom most is, hogy vigye nyugodtan, aki szeretné, de nem fogom erőltetni a dolgot.
A mostani ajándékozó egy lengyel hölgy, Jannel, akinél nagyon szép dolgokat láttam és nagy megtiszteltetés, hogy gondolt rám, bár a statisztikámból látom, hogy a lengyel kreatívosok sokszor látogatnak ide hozzám, aminek nagyon örülök.


A feltételek között van, hogy osszunk meg magunkról 7 dolgot. Igaz, ezt megtettem már párszor és nem nézem vissza ott miket írtam, tehát elnézést, ha ismétlem magam.

1.  Vidéken élek, a nagy Alföld közepén.
2.  Nincs jogosítványom - de szeretnék.
3.  Mindig tanulok valamit. Nem tudom, hogyan, de mindig egy újabb tanfolyamon találom magam.
4.  A pénzügyes munka mellett lételemem a kézművesség.
5. Amennyire szigorú vagyok magammal szemben, annyira türelmes vagyok másokkal, főleg a szeretteimmel.
6. Az egyszerű ételeket szeretem, pl: kelkáposztafőzelék, krumplistészta, sült csirke.
7. És azt hiszem osztom Jannel véleményét abban, hogy örülök, hogy valaki feltalálta és fejleszti az internetes lehetőségeket. Ennek köszönhető, hogy a hasonló gondolkodású és érdeklődési körű emberek egymásra találhatnak. Nélküle sosem ismerhettük volna meg egymást:)

2 megjegyzés:

Ida13 írta...

Jó volt olvasni rólad! :) Köszi

Frivolina írta...

:)

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blogtalálkozó

Témába vág:)

Régebbi érdekességek.

Blogtali2011