2016. február 7., vasárnap

Az én felelősségem

A harmadik játszós könyvet(quiet book) készítettem el a múlt héten. Ezzel az utolsóval lezártam a gyakorlást. Elkészítettem a hozzávaló sablonokat és a speciális kéréseket is tudtam teljesíteni, nem számítok már kezdőnek:)

Ami az első kérésnél igazán zavart, az az, hogy ezeket a könyveket kicsi gyerekek forgatják. A könyv maga tele van apró alkatrészekkel. A legfontosabb az volt, hogy biztonságos legyen a játék. Minden kis darabot összeragasztok, majd összevarrok. Minden varrás el van erősítve többször is, az illesztéseket megrángatom, a gombokat, kapcsokat dupla szállal, többszörösen átvarrom. A legfélelmetesebb oldal számomra a gyöngyös számolós. Álmatlan éjszakákat okozott, mire kitaláltam, hogy tudom a zsinórt úgy elvarrni, hogy ne csússzon ki a helyéről, de inkább töltök vele több időt, minthogy veszélyesen adjam ki a kezemből.2 megjegyzés:

Ida13 írta...

Nagyon ügyesen megoldottad. :) Biztosan sok örömet okoznak ezek a könyvek a használóinak majd.

Frivolina írta...

köszönöm :) az anyukák annyira aranyosak. alig hogy odaadják a gyerekeknek már küldik is a fotókat, ahogy játszanak a kicsik:) ezért jó csinálni

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blogtalálkozó

Témába vág:)

Régebbi érdekességek.

Blogtali2011